©Shutterstock

Nieuwe tijden en nieuwe regels. Vakbeurzen zijn het ultieme moment van contact leggen en vertrouwen naar elkaar uitspreken. Daarom zijn vakbeurzen, als je het spel snapt, zo succesvol. Maar nu? In een veranderende wereld met echt andere regels om contact te blijven zoeken? Ook hier: VOLOP MOGELIJKHEDEN. Je kent mijn stelling dat vakbeurzen succesvol kunnen zijn. Ik heb er mijn missie van gemaakt “Succesvolle Vakbeurzen voor ieder bedrijf”. Er zullen minder bezoekers gaan komen maar de kwaliteit zal met sprongen omhoog gaan. Geen dagjesmensen meer. Geen families die meekomen naar de beurs. Echt quality time voor zowel de bezoeker als de standbemanning. En die kapjes dan. Sommige mensen geven aan dat ze mensen niet meer verstaan. Dat kan. Je hebt dan gelijk een argument om echt te vragen wat mensen bedoelen omdat het kapje een beetje in de weg zit. Je straalt als organisatie ook respect uit: bij ons is het veilig en wij hebben alle aandacht voor jou als gewaardeerde bezoeker.

Wil je weten hoe effectief vakbeurzen kunnen zijn externe ondersteuning op projectbasis?

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.