Ik ben dol op topsport omdat je dan alles uit de kast moet halen. Honkbal is favoriet, ik heb vroeger veel wedstrijden gespeeld. Aantrekkelijk vanwege: teamwork, strategie, inzicht en de hele wedstrijd door ‘op scherp staan’.

Ik zie daar overeenkomsten met vakbeurzen. Zeker straks nu we weer aan de slag kunnen. Voorbereiden is essentieel. Het lijkt een open deur alleen die deur staat vaak maar op een kier. Ik zie volop kansen. Het is herpositioneren én onderscheiden binnen de nieuwe spelregels. Dat vraagt creativiteit en respect. Maar ook een aanloop naar de beurs toe. Want daar zijn de winstmomenten nu alvast te pakken. Dus ook herpositioneren bij de vakbeurzen die zijn uitgesteld en waar je alles al feitelijk ‘op orde’ had? Jazeker juist daar en ik weet hoe dat werkt. Gepokt en gemazeld met veel praktijkervaring op de internationale vakbeurzen. Belangstelling? Ik deel graag mijn kennis. Kom Maar Op, ik heb er weer zin in!

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.  

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop # onderscheiden


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.