@Shutterstock

Evaluatie, maar dan echt. Terugblikken op de afgelopen dagen van de beurs. En nu eens niet op de laatste dag van de vakbeurs (die bijna overal ter wereld altijd rustiger is dan de eerste dagen) en even tussendoor met het Sales Team met een biertje in de hand. Nee, bij voorkeur binnen 2 weken na afloop van de vakbeurs en dan aan de hand van de doelstellingen waar je mee van start bent gegaan. Een moment van bezinning, bespreken, analyseren en de punten op de I zetten. Wat was er geweldig en wat kon er beter? En leg deze informatie vast zodat bij een volgende vakbeurs deze ervaring meegenomen kan worden om nog beter te acteren. Of om te besluiten af te zien van een volgende vakbeursdeelname en andere wegen te gaan bewandelen. Evaluatie is essentieel want vakbeurzen zijn kostbaar en dienen te renderen.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.