@Shutterstock

Aan welke vakbeurs gaan we deelnemen? Doen we weer hetzelfde als altijd? Doe maar, want onze concurrent staat er ook weer. Herkenbaar? Tijd voor een goed gesprek. Soms is het goed om eens iets heel anders te gaan doen. Maar in ieder geval van start te gaan met het omschrijven van een juiste doelstelling. Dat maakt het allemaal wat duidelijker. Logisch? Inderdaad. Alleen in mijn werk kom ik zo vaak tegen dat dit 1e traject gemakshalve maar even wordt overgeslagen. En dat is een gemiste kans. Juist omdat deelname aan vakbeurzen een kostbare zaak is. Kostbaar, maar als je het goed doet met enorm goede resultaten. Hoe? Ik weet de weg.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #winningteam


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.