©Shutterstock

In deze periode, waar iedereen hoopt op een start van de vakbeurzen in het najaar, droom ik van de afbouw. Ik zal het uitleggen omdat dit ondergewaardeerde gedeelte van de beursdeelname veel aandacht nodig heeft. De afbouw en het opruimen gaat immers vanzelf lijkt een algemene stelling. Herkenbaar? Pas op, bij veel vakbeurzen staan er machines en dure apparatuur en die moeten weer zorgvuldig worden ingepakt en gaan op transport. Zeker bij de grotere beurzen in de wereld heb je niet diezelfde avond de beschikking over de heftrucks van de expediteurs. Aandacht voor dit traject is essentieel. Wat te denken van de mensen van de concurrent die op zo’n moment best veel aandacht hebben voor speciaal jouw machines. Alle tijd voor het achterhalen van de noviteiten waar jouw organisatie jaren aan heeft gewerkt. Pfff, er zijn betere scenario’s. Of denk aan beschadigingen. Voor veel relaties blijf ik tot alles op transport is. Regel en coördineer alle zaken met de lokale expediteur en beursorganisatie. Denk aan het papierwerk en de coördinatie. Kostbaar? Niet in vergelijking met het eerder geschetste scenario. En met mijn hulp weet je dat alles tiptop op de juiste manier onderweg is.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.