@Shutterstock

Als over een tijdje de vakbeurzen wereldwijd weer van start gaan zien we weer de mooiste stands. Maar voor dat die er staan gaat er een flink traject aan vooraf. Een prima moment om nu al vast over na te gaan denken. Standbouwselectie voor een vakbeurs. Pfff, daar kan ik meerdere boeken over schrijven. Gelukkig zijn er veel goede standbouwers en die kunnen alleen perfect acteren als het gehele voortraject pico bello is. Dus niet zomaar een plannetje uitwerken op basis no-cure/no-pay want dan wordt het niks. In dat voortraject worden alle zaken behandeld voor de meest effectieve deelname. De stand is een uitvloeisel van de strategie en niet anders. Ik ben daar stellig in. Niet de meest gemakkelijke weg maar wel de meest effectieve. En als we dan eenmaal de selectie gaan maken dan komt het natuurlijk aan op creativiteit, ervaring en betrouwbaarheid.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #standbouw


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.