Deze week zou de Interpack in Düsseldorf van start zijn gegaan. Een geweldige vakbeurs en een prachtig beurscomplex. Het evenement is nu verschoven naar Februari 2021. Bijgaande afbeelding toont het begin van de opbouw van een complexe stand tijdens de show in 2017. Eerder heb ik aangegeven dat het essentieel is dat ik altijd bij de opbouw aanwezig ben. Om te coördineren, te sturen, te kijken en vooral 1001 dingen te regelen. Stuk voor stuk kleine aandachtspuntjes maar o-zo belangrijk voor een perfecte beurs. Mijn doel is altijd om 10 uur de ochtend voor de opening van het event 95% gereed te hebben. Dan is er nog ruimte voor de details en de punten op de i. En…..dat lukt altijd.

Je moet alleen wel weten hoe het werkt en alle geschreven- en ongeschreven regels én lokale cultuur kennen.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #winningteam


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.