Hands-On communicatie én bedrijven ondersteunen bij deelname aan vakbeurzen en events. Dat zijn zaken waar ik graag mee aan de slag ga. Altijd op Interim- of projectbasis. Waarom? Zo geef ik het beste aan organisaties. Een afgebakende periode en een duidelijke opdracht. Ik ben een mensen-mens, aanpakker en organisator.

Bedrijven zijn succesvol doordat ik ze op projectbasis help bij deelname aan vakbeurzen en events door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up

Door structuur aan te brengen en binnen kaders te werken wordt alles duidelijker. Samenwerken volgens afspraken. De regie houden en de totale controle beheersen. Mijn jarenlange ervaring met opdrachtgevers in de industrie bij de grote beursorganisaties in Düsseldorf, München, Moskou, Dubai, Birmingham. London, Parijs, Glasgow, Sjanghai, Las Vegas, Stuttgart, Barcelona, Rimini en uiteraard binnen Nederland hebben mij gebracht waar ik nu ben. En daar geniet ik elke dag van en deze kennis wil ik delen met nieuwe partijen.