©Shutterstock

Voorzichtig vooruitdenken! Mooi! Als ergens in het najaar de eerste vakbeurzen wereldwijd weer van start gaan zien we weer de mooiste stands. Aangepast volgens nieuwe richtlijnen en met strakkere regels. Prima. Maar voor dat de stand gebouwd worden gaat er een flink traject aan vooraf. Een uitstekend moment om nu al vast over na te gaan denken. Standbouwselectie voor een vakbeurs. Pfff, ik weet er alles van. Gelukkig zijn er veel goede standbouwers en die kunnen alleen perfect acteren als het gehele voortraject pico bello is. Dus niet zomaar een plannetje uitwerken op basis no-cure/no-pay want dan wordt het niks. In het voortraject dat mij voor ogen staat worden alle zaken behandeld met als doel ‘de meest effectieve vakbeursdeelname’. De stand is een uitvloeisel van de strategie, niets meer en niets minder. Ik ben daar stellig in. Niet de meest gemakkelijke weg maar wel de meest effectieve. En als we dan eenmaal de selectie gaan maken dan komt het natuurlijk aan op creativiteit, ervaring en betrouwbaarheid. Ik weet waar ik op moet letten.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #standbouw


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.