Dat lijkt een open deur maar er is veel winst te behalen door echt goed aan de slag te gaan.

De afgelopen jaren heb ik succesvolle bedrijven gezien en gesproken die op de meeste vakbeurzen in de wereld echt scoorden. Maar ik zag en sprak meer bedrijven die toch wel twijfels hadden over vervolgdeelname en vooral het kostenaspect benadrukten. Het was een aanslag op de capaciteit van de organisatie en effecten waren moeilijk te meten. En inderdaad, die kosten zijn veelal niet mis. Zeker niet als het juiste resultaat achterblijft. Met juist die bedrijven ga ik graag verder aan de slag omdat succesvolle vakbeursdeelname in mijn visie leunt op 3 pijlers:

  • Een helder doel
  • Werken naar een maximaal rendement
  • Een perfecte follow-up

De weg naar een succesvolle vakbeursdeelname is een traject waarbij ik graag bedrijven van dienst ben. Waarom? Omdat ik gemotiveerd ben om in de aanloop naar de beurs én tijdens de beurs mijn kennis te delen. Omdat het altijd beter en effectiever kan. Vanuit een helder overzicht kan een keuze worden gemaakt waar mijn expertise ingezet kan worden. Waar is behoefte aan en wat is haalbaar. Ik heb een scala aan activiteiten waarvan er een aantal essentieel zijn om in te zetten en anderen nog meer toegevoegde waarde opleveren. Bij voorkeur werk ik met een beursteam binnen uw organisatie. Enkele medewerkers (sales, service, management) om samen de koers uit te zetten en te bewaken. Om doelen te bepalen en de strategie uit te zetten. Om een gemotiveerde keuze voor een standbouwer te maken. Om een training van een verkoopteam in gang te gaan zetten en om de hele organisatie gemotiveerd te krijgen.Voor wie? Voor de bezoeker van uw stand die straks een geweldige ervaring dient te hebben. Die zich thuis moet voelen en trots moet zijn op uw bedrijf waar hij of zij de producten gaat kopen. Een droomwereld? Zeker niet. Aandacht geven en ruimte maken voor externe capaciteit om het traject te lopen, dat is nodig. Want: vakbeurzen kosten veel geld en moeten immers nog meer opleveren.

Ervaring? Heel veel! Op de meeste grote beurzen ter wereld ben ik bekend en ken de spelregels en de cultuur. Hands-on en gemotiveerd als ondernemer om perfect werk af te leveren. Daar mag men mij op afrekenen. Altijd op projectbasis met heldere afspraken.

  • Belangstelling? Ik kom graag kennismaken en heb veel te delen. Bel mij op 06 21813603.

Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.