©Shutterstock

Aanpakken loont altijd! Ik kijk er nu alweer naar uit om als Pietje Precies aanwezig te zijn bij de opbouw van een stand op een eerstkomende vakbeurzen in het najaar. Die opbouwfase van een beurs wordt nogal eens onderschat, immers de standbouwer doet toch zijn ding? Tijd om te praten. Juist tijdens de periode van opbouw zijn er 1001 zaken die in orde gemaakt moeten worden ondanks dat alles vooraf is geregeld. Sommige zaken zijn zo vanzelfsprekend en andere zijn essentieel. Je gaat het pas zien als je ze mist en dan is het te laat. In mijn beleving is de oplevering van de stand een totaalconcept van perfectie. En dat gaat bij mij tot aan de gevulde koelkast, de complete folder schappen, de screens die beelden vertonen tot aan de gepoetste stand. Het totaalplaatje dus. Veel, heel veel regelwerk achter de schermen. Heerlijk aanpakken en dan ben ik in mijn element om alles tot in de details in orde te maken. Pietje Precies: trots op deze eretitel.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop winningteam


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.