Veel leuke reacties ontvangen op mijn menustructuur om meer te kunnen betekenen op de LinkedIn-bedrijfspagina. Voor een aantrekkelijk bedrag veel inzet van mijn kant met als doel meer bekendheid voor jou als organisatie. En dus op termijn meer klanten. En volgens mij gaat het daarom. ‘Maar dat kan ik toch ook zelf wel’ hoor ik wel eens.

Natuurlijk kun je dat. Alleen niet zo goed en vaak ontbreekt de discipline en de regelmaat. En, je kunt je kostbare tijd veel beter aan je corebusiness besteden. Mijn ervaring heeft alles te maken met de industrie, machinebouw en food.

Mijn passie: aanpakken en altijd een beetje beter. Ik ken de materie en spreek de taal.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde, power, enthousiasme en resultaat. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.