Uitnodigingen versturen in een tijd dat het (nog) niet zeker is wanneer de vakbeurs gaat plaatsvinden. Ik hoor je denken: dat wordt lastig en we hebben nu wel iets anders te doen. Dat begrijp ik maar een uitnodigingsbeleid is essentieel om je doelgroep perfect in kaart te brengen. En die voorbereidingen kun je alvast wel gaan doen. De daadwerkelijke uitnodiging komt later wel. Bepaal eerst aan welke vakbeurs je wilt gaan deelnemen en ga dan verder met die doelgroep. Bij vakbeursdeelname is alles tailormade dus ook die doelgroep bepaling. Waarde creëren, trots uitstralen en zorgen dat bezoekers graag op jouw stand zullen komen. Wat is je doel? Wie wil je zien en spreken? Wat wordt je boodschap? Geef invulling aan Hospitality en overtuig bezoekers. Zorg dat je gaat nadenken over de beschermingsmaatregelen en communiceer dat ook. Ik kan je helpen door mijn jarenlange ervaring op veel internationale vakbeurzen.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.