@Kijk-Kunst Fotografie

Zelf denk ik dat na de zomer de eerste vakbeurzen weer echt van start gaan. Ik heb de kanshebbers op mijn whiteboard geplaatst: Südback, Gulfood Manufacturing, SIGEP, Pro Sweet, Interpack, Bakkersvak, Foodex en IBA. Dat zijn bekende werkterreinen voor mij. Ik weet er de weg, ken de culturen en de geschreven en ongeschreven regels. En dat is handig als je werkelijk het beste voor je relatie naar voren wilt halen. Vakbeurzen, ‘show-time’ en dus alles uit de kast halen. Tijdens de beurs maar vooral in de aanloop er naar toe. Daar begint het echte werk.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.