Gaat het nu alleen maar om geld bij vakbeurzen? Of gaat het om optimaal resultaat?

Gaat het nu alleen maar om geld bij vakbeurzen? Of gaat het om optimaal resultaat?

In mijn visie is er heel veel aan te doen om een verantwoorde vakbeursdeelname te organiseren. Verantwoord = Effectief én resultaat. En natuurlijk zijn kosten belangrijk maar er is zoveel meer om aan te werken. En uiteindelijk is het resultaat het aandeel in de toekomst.

De drie pijlers zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603 want ik heb veel te delen.


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.