Aanpakken en oog voor details hebben. Dat is niet iedereen gegeven. Ik kijk er nu alweer naar uit om als Pietje Precies aanwezig te zijn bij de opbouw van een stand op een eerstkomende vakbeurzen. Een superbelangrijk traject is de opbouwfase. Dat traject zie ik nogal eens misgaan. Natuurlijk, de standbouwer doet toch zijn ding maar er is zoveel meer te doen. Juist tijdens de periode van opbouw zijn er 1001 andere dingen die in orde moeten komen. Sommige zijn zo vanzelfsprekend dat menigeen ze vergeet en andere zijn essentieel. Je gaat het pas zien als je ze mist en dan is het te laat. In mijn beleving is de oplevering van de stand een totaalconcept wat ik lever. En dat gaat bij mij tot aan de gevulde koelkast, de complete folder schappen, de screens die beelden vertonen die we willen en de gepoetste stand als welkom aan de bezoekers. Veel, heel veel regelwerk achter de schermen. Heerlijk aanpakken. Ik geniet er altijd van als opdrachtgevers ervaren dat alles tot in de details in orde is. Pietje Precies: ik ben trots op deze eretitel.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.