Ik ben wel blij dat ik steeds meer organisaties hoor vertellen dat ze echt uitzien naar vakbeursdeelname. Herkenbaar? Ik vind dat echt goed nieuws omdat hiermee ook het bewijs wordt geleverd dat vakbeursdeelname efficiënt en zinvol is. Dat is ook wel gelijk een aandachtspunt want dan dien je de zaken wel tip-top in orde te hebben. En dan bedoel ik niet alleen de mooie stand. De aanloop naar de vakbeurs is uiterst belangrijk. Hier gebeurt het voorwerk en dit is de basis voor een succes op de vloer. Ik ken veel beurzen in de wereld en spreek de taal, begrijp hoe zaken werken en zorg voor een prima resultaat. Het verkopen en adviseren ter plaatse doet jouw verkoopteam. En met hen werk ik ook graag samen om de juiste prioriteiten te bepalen. Bij een vakbeursdeelname is er veel te doen. Ik geniet altijd van de dynamiek.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.