Straks worden veel zaken anders. Ik begrijp het en werk er graag aan mee. Afstand en vooral nog meer aandacht voor alle relaties tijdens de vakbeurzen. In denken en doen liep ik al voorop want al enige jaren werk ik samen met Sanne van der Laan van ‘the Graphic barista’. Relaties optimaal welkom laten zijn. Hospitality pur sang. Dat is beleving en de perfecte voedingsbodem voor een goed verkoopgesprek. Het is zo maar een voorbeeld van een onderdeel van een totaalplan dat essentieel is tijdens de daadwerkelijke show. Maar ook in de voorbereiding en de aanloop naar de vakbeurs is er meer dan genoeg om over na te denken. Laat me weten zodat ik mijn kennis kan delen.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #hospitality


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.