@Shutterstock

Aanwezig bij de set-up van een stand. Ik schreef er eerder over. Uiterst belangrijk. Maar is dat alleen maar om te kijken? Uiteraard niet. Juist tijdens de set-up zijn er 1001 andere dingen die in orde moeten komen. Sommige zijn zo vanzelfsprekend dat het bijna lijkt of dit allemaal vanzelf gaat. In mijn beleving is de oplevering van de stand een totaal concept. En dat gaat bij mij tot aan de gevulde koelkast, de gevulde folderschappen, de screens die beelden vertonen en de gepoetste stand. Veel, heel veel regelwerk achter de schermen. Heerlijk. Ik geniet er altijd van als opdrachtgevers ervaren dat alles tot in de details in orde is. Pietje Precies en ik ben trots op deze eretitel.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.