@Shutterstock

En nu maar afwachten hoe de stand er bij staat, de dag voorafgaand aan de opening van de vakbeurs. Herkenning? Nou, bij mij niet. Ik werk altijd met uitstekende standbouwers die weten dat ik veel waarde hecht aan betrouwbaarheid. Feitelijk kan ik er dan ook volledig op vertrouwen dat de oplevering tiptop is. En toch ben ik altijd één of meerdere dagen voorafgaand aan de vakbeurs aanwezig bij de set-up van de stand. Waarom? Uiteraard niet om grote aanpassingen te doen maar veel meer om samen te werken naar een perfecte oplevering. Puntjes op de i. Sommige vinden mij een Pietje Precies. Prachtig, dat geeft exact aan wie ik ben en wat ik doe. Het resultaat telt! Een perfect gebouwde stand. Teamwork!

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.