@Shuttertsock

Trainen in je thuiskantoor. Nu hebben veel mensen daar tijd voor. Dus gebruik die tijd goed. Verdiep je in de waarde van trainen bij topsport. Kijk en luister naar de deelnemers bij de O.S. Ik zie een parallel met vakbeurzen (ook die zijn uitgesteld). Deelname aan vakbeurzen is topsport. Ik heb daar al eerder over geschreven. En bij topsport hoort trainen, altijd weer. Vakbeurzen zijn onderdeel van een sales traject. Vakbeursdeelname vereist echter een andere mindset. In de aanloop naar de vakbeurs komen verschillende aspecten ter tafel die elk door Sales weer ingevuld kunnen en moeten worden. Toch staat jouw Sales Team niet elke dag op een vakbeurs. Tijd voor training dus. Opfrissen. Tools aanreiken. Motiveren. Ik geef de trainingen niet zelf maar werk samen met een echte specialist met wereldwijde Sales ervaring. Op dit moment uiteraard niet in groepsverband maar een planning maken voor straks is nu belangrijk.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject op weg naar de vakbeurs, hands-on en energie ter plaatse. Ik leg het graag uit: 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #trots #trainen


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.