Supervisie, klinkt belangrijk en is het ook. Een rol die mij naadloos past bij o.a. de totaal begeleiding van vakbeurzen. Organisatorisch de zaak van begin tot eind perfect in kaart brengen en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Daar ligt mijn toegevoegde waarde en dat doe ik met plezier.

Recent heeft CakeConcepts uit Amsterdam de gehele beursbegeleiding voor de komende Interpack in Düsseldorf aan mij toevertrouwd. Fijn om dit mooie bedrijf te kunnen ondersteunen tijdens de gehele voorbereiding maar juist ook op weg naar de beurs.

Benieuwd wat ik kan toevoegen met mijn kennis van heel veel vakbeurzen in Europa, Midden Oosten en de USA? Bel me op 0621813603 of stuur een mail. Ik kom alles graag vertellen.


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.