@Shutterstock

In deze periode denk ik er graag aan terug. De laatste dag van de vakbeurs. Altijd een stuk rustiger dan de eerste dagen. Een bekend fenomeen, waar ook ter wereld. En dan plotsklaps klinkt het fluitsignaal en is het voorbij. Snel naar het hotel en naar huis. De afbouw en het opruimen gaat immers vanzelf. Herkenbaar? Haha, de afbouw van de stand is een traject dat volop aandacht verdiend. Bij veel vakbeurzen staan er machines, kostbare machines. Die moeten weer zorgvuldig ingepakt worden en gaan op transport. Zeker bij de grotere beurzen in de wereld heb je niet diezelfde avond de beschikking over de heftrucks van de expediteurs. Aandacht voor dit traject is essentieel. Wat te denken van de mensen van de concurrent die op zo’n moment de machines echt wel van dichtbij kunnen bekijken en die noviteiten waar jouw organisatie jaren aan heeft gewerkt zomaar even in detail kunnen bekijken. Natuurlijk, we hebben geen geheimen, maar toch. Voor veel relaties blijf ik tot alles op transport is. Regel en coördineer alle zaken met de lokale expediteur en beursorganisatie. Kostbaar? Niet in vergelijking met het eerder geschetste scenario. En met mijn hulp weet je dat alles tiptop op de juiste manier onderweg is.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.