Inspiratie doe ik eigenlijk elke dag wel op. Er is zoveel te doen en er zijn zoveel ontwikkelingen in de wereld en daar probeer ik mijn kennis vandaan te halen. Vakbeurzen zullen door de Covid anders gaan worden met nieuwe leef- en omgangsregels. Aan kracht zullen vakbeurzen gaan toenemen is mijn stellige overtuiging. We zijn graag ‘onder de mensen’ en vergelijken graag. Waar kun je dat beter dan op een vakbeurs.

Onderstaand enkele organisaties en mensen waar ik bijzonder goed mee samenwerk binnen mijn vakgebied. Kundige mensen, fijne mensen!

Bellissima is mijn businessclub en Inspiratie Academie in de regio Zutphen. We overleggen graag, delen gedachten en vinden oplossingen. Sparringpartners en vrienden voor het leven.

Samplonius. Creatieve studio waar ik al heel veel jaren terecht kan met mijn grafische producties. Onder de rook van Rotterdam maar wel helemaal met de Rotterdamse mentaliteit. En dat past perfect bij mijn aanpak.

Richard van Heukelum, trainer en coach bij Kenneth Smit. Entrepreneur pur sang met uitgesproken ideeën en plannen. Inspirator voor mij sinds jaren in verschillende samenwerkingsvormen. Weet de juiste toon te raken bij trainingen die met verkoop te maken hebben.

Karin Keesmaat van Kijk-Kunst Fotografie, topfotograaf. Weet de details op beeld perfect te vangen. Thuis in de industrie en voedingsmiddelenproductie. Kent de normen, waarden en regels binnen de industrie en weet exact waar kansen en uitdagingen liggen.

Orange Exhibition Management is de officiële agent voor Dubai World Trade Centre (DWTC). Ik ken Caroline Cramer als een inspirerende vrouw, met meer dan 20 jaar ervaring in de beurzenwereld, die echt passie heeft voor alles wat met vakbeurzen te maken heeft. Met haar bedrijf organiseert zij de Nederlandse inzendingen op o.a. de Gulfood, Gulfood Manufacturing/Private Label ME, GulfHost vakbeurzen en de SIAL in China. Haar hart ligt voornamelijk bij de foodsector, food processing, packaging

Van Ekeris Expo Service is binnen de Benelux de officiële vertegenwoordiging van Messe Múnchen GmbH  (MMG), het Gesellschaft für Handwerksmessen mbH (GHM) en de Spielwarenmesse. Ik ken de mensen binnen het team, Jaco, Nora, Gerti, Toby en Joost als enthousiaste én deskundige personen die werkelijk alles weten van de beurzen in München. Fijn dat ik met hen samenwerk voor vakbeurzen aldaar.