@Shutterstock

Vanavond zijn we weer wat wijzer. Wat de strategie ook wordt: de stip aan de horizon is belangrijk. Die stip moet er blijven. Zelf zie ik volop kansen om juist straks bij de vakbeurzen weer te schitteren. Natuurlijk, ook met aanpassingen, in welke vorm dan ook. Maar vakbeurzen blijven uitstekend om jezelf als organisatie te profileren. Misschien wel met een selectief toegangsbeleid? Met tailor made oplossingen om als bezoeker toch het compleet aanbod te aanschouwen maar wel gebruik maken van veel voorzorgmaatregelen. Dan komt het aan op uitleggen, communiceren, presenteren, gewoontes aanleren ‘en zaken doen. En ik weet hoe dat optimaal werkt.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject op weg naar de vakbeurs, hands-on en energie ter plaatse. Ik leg het graag uit: 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.