Daar moet het eigenlijk altijd mee beginnen: Toegevoegde Waarde. Toch is dat niet altijd even gemakkelijk om over te brengen. Natuurlijk, rationeel zijn er de cijfers en de feiten. Maar Toegevoegde Waarde is echt meer dan dat. Neem nu mijn specialiteit: begeleiden en coördineren van nationale en internationale vakbeurzen. In de gesprekken die ik hierover met bedrijven heb geeft men aan dat men veelal zelf deze taken ter hand neemt. Dat begrijp ik, het zijn immers bedrijven die al wat langer bestaan en al vaker aan beurzen hebben deelgenomen. Op de vraag ‘of het leuk is’ worden de berichten al vaak wat anders. Het ‘moet’ immers gebeuren, maar leuk? Nou nee, een hoop geregel, ongemak en tijdrovend. En dan ook nog tijdens de beurs van alles erbij in orde gaan maken. Ga er maar aanstaan!

GRAAG

Inderdaad, dat is het enige juiste en eerlijke antwoord van mijn kant. Blij dat men inziet dat het niet vanzelf gaat en veel tijd en energie kost. Gelukkig weet men mijn ‘wapenfeiten’ van deelnames aan de belangrijke beurzen in de wereld op de juiste waarde te schatten. Beurzen als: Interack, IBA, Modern Bakery, SIGEP AB Tech, Europain, Bakkersvak, IBIE, Gulfood en Bakery China. Ik ken de beurezen en weet er de weg. En dat is handig.

DUUR? NEE!

Ik werk altijd op basis van een projectprijs. Dat is helder en succes gegarandeerd. Al dat gemak. Al die kwaliteit. Al die extra zaken waar men niet meer naar om hoeft te kijken. Probeer het uit tijdens een eerste kennismaking. Bel mij op 0621813603 of mail.


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.