Afgelopen weekend was ons ‘Inspiratieweekend’ van Bellissima, de businessclub waar ik al jaren onderdeel van uitmaak. Doel: zakelijke onderwerpen aansnijden, bespreken en elkaar kritisch bevragen en beantwoorden. Maar ook plezier hebben en culinair een stad verkennen, in dit geval Maastricht. Binnen deze groep heb ik gedeeld dat ik vanaf begin komend jaar weer mogelijkheden heb voor interim- en projectwerkzaamheden. Ik kreeg veel bijval voor mijn keuze om vooral binnen de Bakkerij Industrie te blijven vanwege de enorme ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Feitelijk is mijn keuze om vooral focus te houden op coördinatie en begeleiding bij vakbeurzen natuurlijk toepasbaar binnen vele branches maar ik ken juist die specifieke beurzen als Interpack, IBA, Modern Bakery, Foodex, Europain, Gulfood, Bakkersvak en Gulfood zo ontzettend goed. Weet er de weg, ken de gebruiken en de geschreven en ongeschreven regels. Met die kennis kan ik heel veel werk uit handen nemen van een verkoopteam of diegene die de beurzen binnen organisaties altijd in orde maakt. En ja, dat kost geld maar het levert zóveel meer op.

Het advies van de businessclub? Doorgaan, volle kracht. Maar dat besluit had ik zelf al genomen

Ik kom het graag eens uitleggen. Bel maar op 0621813603


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.