Wat is nu beleving tijdens een vakbeurs? Er zijn nog steeds veel bedrijven die best veel geld uitgeven aan een stand die best functioneel is maar waar te weinig ‘gevoel’ in zit. En dat merken bezoekers.

Het gaat om ‘welkom’ zijn én blijven op een stand. Het gaat om drie dingen: aandacht, aandacht en aandacht. Het aardige van een beurs is dat er veel aanbod, ook van soortgelijke bedrijven, is. Het is dus zaak bezoekers te verrassen en te koesteren zodat ze zich op hun gemak voelen.

Tijdens de recente IBIE vakbeurs voor de Bakery Industry in Las Vegas is flink uitgepakt in beleving door, naast elke dag een super barista (uit Nederland ingevlogen) een super ontbijt te presenteren aan gasten. Een doorslaand succes en dit niet alleen vanwege het superbrood. Het was de persoonlijke aandacht en het ‘welkom’ gevoel in combinatie met het ontbijt. En dan gaan de zaken gewoon echt beter.

Iets om over na te denken? Bel mij maar op 0621813603. Ik kom graag met een voorstel om uw vakbeurs deskundig te coördineren.


Erik

Ik ben gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Werkzaam als interim communicatie adviseur én specialist op het gebied van vakbeurzen. Ik help op projectbasis, bedrijven succesvol te zijn bij deelname aan vakbeurzen door een stappenplan te volgen vanaf een helder doel tot aan een perfecte follow-up. Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch, een AANPAKKER. Rotterdamse mentaliteit en Italiaanse passie. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Een aardig mens.